Medipharma AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Historie

Medipharma AS ble startet i 1999 som et enkeltmannsforetak og ble i 2004 endret til å bli et aksjeselskap. Grunnlaget ble allerede i 1980 startet med produksjon av rengjøringsprodukter, hudpleieprodukter samt kosmetikk. 

I 1980 så ble Glensol Cosmetics startet av Kåre og Grethe Solem med produksjon og salg av diverse produkter innen hudpleie og rengjøring hvorav sistnevnte både for kropp og hjem. Siden Kåre Solem hadde fra tidligere år lang erfaring med salg til instutisjoner som eldrehjem, skoler, resturanter osv så ble også produktene til Glensol Cosmetics godt mottatt hos disse.

Mot slutten av 90-tallet fikk Trygve Solem (sønn) utviklet et nytt produkt som nå heter Honning Melon Gel m/EDTA og ble starten for Medipharma AS. Etter noen få år så ønsket Kåre og Grethe trekke seg tilbake og det ble naturlig at Medipharma AS overtok produktene og deres rettigheter for å kunne fortsatt tilby kunder de samme gode produktene. Disse produktene er i de siste årene blitt presentert som Herbal Line serien i Medipharma's produktutvalg.

Etter et alvorlig sykdomsbilde hos Trygve Solem i 2017, så ble det naturlig for Trygve's sønn Morten Solem å overta bedriften. 

Så med 3. generasjon i bedriften så ønsker vi å kunne tilby kundene de samme gode produktene, samt bidra til å kunne videreutvikle bedriften og ta den med inn i den digitale verden med netthandel osv. Etter snart 40 års drift så ønsker vi å kunne følge utviklingen og forhåpentligvis bli med i de neste 40 år også. 

Med dette så ønsker vi gamle og nye kunder hjertelig velkommen i årene som kommer.

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke